• +387 36/ 311-947
  • studentski.zbor@sum.ba
  • Trg hrvatskih velikana 1, 88000 Mostar, BiH
Novosti
Finale sveučilišne malonogometne lige

Finale sveučilišne malonogometne lige

Odigralo se polufinale i finale Sveučilišne malonogometne lige u organizaciji Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, u Arena Sport Centru.

U samom finalu natjecanja susrele su se ekipe Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike i Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, gdje je na kraju zlato odnijela ekipa Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti.

Sa srebrnim medaljama okitila se ekipa Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, dok je treće mjesto osvojila ekipa Studentskog centra Mostar.

Predsjednica Studentskog zbora Ana Šego se zahvalila i čestitala svim ekipama na sudjelovanju i odličnoj igri tijekom Lige, ističući važnost koju sport i sportske aktivnosti predstavljaju za društvo i studentsku zajednicu. Poželjela je da i u idućoj akademskoj godini studenti i studentice nastave podržavati Sveučilišnu malonogometnu ligu, ali i sve aktivnosti na kojima Zbor radi. Poslije zahvala je u ime Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i s koordinatoricom za sport, Monikom Arapović, uručila prigodne nagrade.

Tijekom završnice uručene su nagrade i najboljem golmanu čiju je laskavu titulu ove godine ponio Matej Blažević. Također je uručena nagrada najboljem strijelcu, Antoniu Ćoriću te najboljem igraču, Domagoju Šimiću.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru čestita svim ekipama na uspješnom sudjelovanju na ovogodišnjoj Ligi.