Službeno

Natječaj za financiranje studentskih projekata

Na VIII. radnoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru donesena je odluka o ponovnom raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata.

Apliciranje na projekte otvoreno je od 15. listopada do 20. listopada 2020 godine. Rezultati će biti dostupni 30. listopada na službenoj web stranici kao i društvenim mrežama.

Svi oni koji su već aplicirali na projekte te dostavili svu potrebnu dokumentaciju u ožujku, ne trebaju ponovno dostavljati već je samo potrebno javiti se na e-mail zbora te naglasiti za što su aplicirali. Svi oni koji žele aplicirati na nove projekte dostavljaju svu potrebnu dokumentaciju u ured zbora te na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Obrasci za projekte nalaze se na linku https://studentskizbor.sum.ba/index.php/docs/obrasci-za-projekte, a više detalja o samom natječaju na sljedećem linku https://studentskizbor.sum.ba/index.php/novosti/sluzbeno/item/422-raspisan-natjecaj-za-financiranje-studentskih-projekata