Službeno

Rezultati natječaja za projekte

Poštovane kolegice i kolege,

Danas je održana sedma radna sjednica XVII. saziva Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilšta  u Mostaru na kojoj se odlučivalo o financiranju projekata nakon uredno provedenog natječaja za iste.

Odlučili smo dati uvid svim  studentima u to koje projekte smo financirali, s koliko novca , a u DOKUMENTU možete pronaći i podrobnije obrazloženje svakog pojedinog projekta.

Za vrednovanje projekata uzeli smo sljedeće kriterije: važnost projekta za fakultet i Sveučilište, važnost projekta za studente koji sudjeluju, brojnost ciljane skupine, lokaciju održavanja projekta (ukoliko se radi o studentskim putovanjima, -ijadama i sl.),prošlogodišnju evaluaciju i realizaciju projekta  te ostale kriterije svojstvene pojedinim kategorijama projekata.

Napominjemo da je Odluku donijelo Predsjedništvo Zbora većinom glasova prisutnih članova.

Žalba na Odluku može se podnijeti do srijede, 29. ožujka 2017. godine do 23:59 putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. U žalbi je potrebno navesti razloge zbog kojih smatrate da ovakva raspodjela sredstava nije pravedna kako bi žalba bila uzeta u razmatranje te Odluka eventualno izmijenjena ukoliko postoje osnovi na temelju kojih bi to bilo učinjeno.

Nakon što protekne rok za žalbu , nositelji financiranih projekata  bit će pravovremeno obavješteni o tome kada će biti izvršeno potpisivanje pojedinačnih Odluka o financiranju.

VAŽNO!- IZVJEŠĆE O EVALUACIJI I REALIZACIJI PROJEKATA MORA  SE DOSTAVITI U URED STUDENTSKOG ZBORA DVA TJEDNA NAKON ODRŽAVANJA PROJEKTA UZ PRILOG O PROMOCIJI STUDENTSKOG ZBORA TIJEKOM ISTOG.