Ostalo

Dodijeljeni certifikati za studente koji su uspješno završili tečajeve

Povodom završetka Dana Studentskog zbora dodijeljeni su certifikati za studente koji su uspješno završili besplatne tečajeve. Dodjela je održana na Ekonomskom fakultetu koju je predvodio predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Tečajevi koje su studenti pohađali bili su Engleski jezik, Francuski jezik, Njemački jezik, Talijanski jezik, Ruski jezik, Znakovni jezik, Ples i AutoCad.

Predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić je istaknuo kako su na tribini „Gdje će ići mojih 10 maraka?“ s velikim brojem studenata zajedno kreirali proračun i odlučili za koje tečajeve je najveća zainteresiranost.

„U tom proračunu smo izbacili tečaj Samoobrane i Fitnessa budući da ih studenti smatraju nepotrebnim te su na toj tribini zatražili dva nova tečaja, a to su  Ruski jezik i AutoCad. Ove godine očekujemo čuti što nije bilo dobro, što trebamo dodati ili ukinuti i kako nešto unaprijediti“, rekao je Džoić te pozvao sve studente da se uključe u rad Zbora.

Tečajeve je pohađao velik broj studenata koji su iskazali veliko zadovoljstvo programima.

„Za tečaj znakovnog jezika odlučila sam se zbog doticaja s izborom moga akademskog obrazovanja. Radoznalost i želja za otkrivanjem novih spoznaja te načina i komunikacije osoba netipičnog razvoja“, rekla je studentica druge godine Edukacijske rehabililtacije Emilija Jelčić.

Gordana Ilić / Iva Grbavac

Izvor: treci.ba