Ostalo

Studentski zbor: Nastavit ćemo suradnju s udrugama i pomoći studentima u potrebi

Projekt „Studenti za Dompes“ djelo je organizatora Studentskog doma i pučke kuhinje Dompes te vodstva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Ideja za provedbom istoimenog projekta javila se još u mandatu prošlogodišnjeg saziva Studentskog zbora, ali je realizirana upravo ove godine u novom sazivu pod vodstvom predsjednika Marka Džoića.

„Vodili smo se unutarnjim glasom i potrebom pomoći i boljitka generacijama studenata koji iz različitih izvanrednih situacija neće moći samostalno zadovoljiti svoje stambene uvjete, a koje će upravo ovaj Dom ponuditi i osigurati. Naš doprinos kroz prodaju ulaznica za humanitarnu utakmicu: Humane zvijezde Hrvatske–Dompes samo je dio pomoći koju studentske udruge imaju za cilj ponuditi“, priopćili su iz Zbora.

Ono što želimo naglasiti jest da s ovim projektom neće završiti suradnja udruga Sveučilišta i  Studentskog zbora sa Studentskim domom i pučkom kuhinjom Dompes, stoji u priopćenju.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru se zahvalio svim udrugama koje su pridonijele realizaciji projekta „Studenti za Dompes“ te izrazio nadu za daljnju uspješnu suradnju.