Otvorene prijave za program "Coca-Colina podrška mladima u BiH"

Najpoznatiji program osnaživanja mladih Coca-Cole HBC u Bosni i Hercegovini u 2021. godini postaje virtualan.

Coca-Cola HBC BiH Sarajevo nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima, a prva ovogodišnja edukacija će biti organizirana 6. svibnja s temom ”Započeti karijeru u velikom sistemu”. Budući da su zdravlje i sigurnost predavača, suradnika i sudionika i dalje na prvom mjestu ovogodišnje radionice će biti organizirane u online formatu, putem Zoom platforme u okvirnom trajanju od 60 minuta. Prijave za sudjelovanje su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na linku: http://bit.ly/prijavaCCPM2021.

”Projekat Coca-Colina podrška mladima u BiH nacionalni je program kompanije Coca- Cola HBC, koji prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh sudionike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada. Početkom 2020. godine Coca-Cola HBC otkazala je planirane radionice zbog brige za zdravlje i sigurnost, ali naučili smo živjeti, raditi i doprinijeti zajednici u novim okolnostima. Stoga, pozivam sve mlade ljude u potrazi za novim znanjima i vještinama, ohrabrenjem i novim uvidima da se prijave na neku od 20 planiranih radionica, da nauče, primijene i krenu dalje”, rekla je Irina Ionescu, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, najavljujući novu, inoviranu sezonu Coca-Coline podrške mladima u BiH.

Radionice su prethodnih godina organizirane u više od 10 općina i gradova i cijele Bosne i Hercegovine, ali ove godine, zbog pandemije, „sele“ se u online svijet, čime se otvara mogućnost za mlade iz cijele zemlje, iz svih lokalnih zajednica da sudjeluju.


#NaučiPrimijeniKreni

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje je moto Coca-Coline podrške mladima koja nudi stjecanje znanja potrebnog za snalaženje na tržištu rada, s posebnim osvrtom na "novu normalnost", odnosno uslove pandemije. Budući da je aktualnost i svrsishodnost tema jedan od najvažnijih kriterija pri planiranju programa, ovogodišnje teme radionica, između ostalih su:

• Kako započeti karijeru u velikom sistemu?
• Financijska pismenost
• Otključavanje unutrašnje genijalnosti
• Poduzetnički mindset
• Skok u digitalno tržište rada
• Mentalno zdravlje
• Budi KUL-I-TI!


Tijekom ovogodišnje Coca-Coline podrške mladima će biti organizirane posebne Q&A radionice sa nekim od najuspješnijih i najinspirativnijih bh. poduzetnika. Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu učestvovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu suglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama
ili invaliditetom...) kao i ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije.

Radionice Coca-Coline podrške mladima su, i uvijek će biti, besplatne za sve učesnike.

 

mladi, coca cola, podrška mladih , bh