RASPISAN NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROJEKATA

XIX. Saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je V. radnoj sjednici donijeo odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata sukladno Pravilniku o financiranju studentskih projekata. Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Svečilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Natječaj je otvoren od 08.  ožujka do 20. ožujka 2019. godine do 14 sati.

 

Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog zbora od 10 do 14 sati te poslati kopiju u elektronskom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

 

Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenim web stranicama Zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate Natječaja u roku od sedam dana od objave.

 

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilištu.

 

Pri aplikaciji je obvezno priložiti:

 

-obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge

 

-obrazac B i obrazac C 

 

(preuzeti sa službenih web stranica Studentskog zbora - LINK )

 

-presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta / predsjednika Udruge

 

-studenti pojedinci kratki životopis, a udruge program djelovanja.

 

Uz obvezne dokumente dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavnja projekta.

 

 

Napominjemo,  Studentski zbor neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2018. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta.