DODJELA POTVRDNICA STUDENTIMA ZA ZAVRŠENE TEČAJEVE STUDENTIMA U ORAŠJU

Potvrdnice za uspješno završene tečajeve Studentskog zbora dodijeljene su studentima u Centru studiranja u Orašju. Dodijelili su ih presjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić i predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić.

 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru ove godine besplatne je tečajeve zbog brojnih upita odlučio organizirati i za svoje studente u Centru studiranja Orašje. U ponudi u bili tečajevi engleskog i njemačkog jezika.

„Na ovaj način želimo pomoći i našim kolegama na dislociranim studijima, pa smo zbog toga naš najprepoznativljiji projekt pokrenuli i u Orašju. Znamo koliko je neformalno obrazovanje važno mladima i drago nam je da je i Vlada Županije Posavske to uvidjela i podržala nas“, izjavio je predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru zahvaljuje Vladi Županije Posavske, a posebno predsjedniku Vlade Marijanu Klaiću te čestita svim studentima u u Centru studiranja Orašje koji su bili uporni i završili tečajeve.