REZULTATI NATJEČAJA ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROJEKATA

Poštovane kolegice i kolege,

donosimo vam rezultate Natječaja za financiranje studentskih projekata, koji su usvojeni na VII. radnoj sjednici Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Također vam možete pogledati i kratki pregled raspodjele financijskih sredstava.

NAPOMENA: Proces bodovanja apliciranih projekata vršio se sukladno odredbama Pravilnika o financiranju studentskih projekata Studentskog zbora. Specifičan je bio i bodovni sustav prema kojem su se vrednovali zaprimljeni projekti Udruga. Dio izdvojenih sredstava za Udruge koje djeluju na Sveučilištu u Mostaru financira se iz zajedničkih sredstava Studentskog zbora dok se ostatak financira iz proračuna studentskih zborova ustrojbenih jedinica čiji studenti su članovi određenih udruga.

Sukladno Pravilniku na Odluku o podjeli sredstava na temelju završenog Natječaja rok za žalbu je do utorka, 10.travnja 2018. godine u 14.00. Žalbe se mogu dostaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također, svi oni koje zanima uvid u bodove mogu nam se obratiti za podrobnije obrazloženje.