Zabava

Odmorite od studentskih obveza uz najbolji party u gradu!

Detalji:

  • Datum:
  • Mjesto: Pink Panther Mostar

Prvi semestar je prošao, završili su njegovi ispitni rokovi, a naši indexi ljubomorno kriju stečeno znanje. Neki studenti bi se tim rezultatima mogli i pohvaliti, dok neki baš i ne. Kako god, drugi semestar je pred nama. Slijede nova predavanja, novi kolokviji, novi ispiti. Za zabavu će vremena biti sve manje.

Upravo zato Studentski zbor je omogućio svim našim studentima, i onima koji se tako osjećaju, još malo zabave. U suradnji s klubom Pink Panther Mostar organiziramo najbolji studentski party. Ne sumnjamo da ćete se odlično provesti i na trenutak zaboraviti sve što vas očekuje.
Pink Panther, studentska srijeda, 8. ožujka, promotivne cijene pića, odlična glazba, savršen provod. Zaboravite kampus na trenutak, vidimo se u gradu! Očekuje nas najbolja studentska noć kakvu samo ovaj klub može prirediti.

No, ovime nećemo završiti naše studentsko druženje. Pred nama su i Dani Studentskog zbora koji svim studentima nude bogat kulturni, edukacijski i športski program. Nakon vesele srijede, mamurnog četvrtka, otvorenje slijedi u petak, 10. ožujka u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s početkom u 19 sati. Ne propustite!

Zaboravite obveze na trenutak. Studentski dani nisu samo za učenje. Dopustite si malo odmora, odlične studentske zabave i studentskog druženja. Vidimo se!