Sport

TURNIR U BASKETU 3 NA 3 I NATJECANJE U TRICAMA

Organiziramo za sve studente Sveučilišta u Mostaru turnir u basketu 3 na 3 u sklopu kojeg će se održati i natjecanje u tricama u petak, 8. lipnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati. Turnir će se održati na košarkaškom igralištu iza Osnovne škole fra Petra Bakule (X. Osnovna škola). ?

Za turnir u basketu najmanje prijavljenih igrača u ekipi je 3, a najviše 4. Natjecanje u tricama će se održati tokom pauze prije utakmica za 3. mjesto i finalne utakmice, a održava se individualno. Dopuštena je prijava za turnir u basketu i natjecanju u tricama. Svi igrači u ekipi moraju biti studenti Sveučilišta u Mostaru!

Prijave za turnir slati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te one traju do četvrtka i završavaju u 23:59 sati. 
U prijavi je potrebno navesti sljedeće podatke: ime ekipe, kapetana ekipe i njegov kontakt broj mobitela, ime i prezime svih igrača, njihove brojeve indexa, studij i naziv fakulteta na kojem studiraju. Igrači u ekipi ne moraju biti s istih fakulteta!

Nagrade - basket 3 na 3:
1. mjesto 250KM + ?
2. mjesto 140KM + ?
3. mjesto 90KM + ?

Nagrada - natjecanje u tricama:
1. mjesto 50KM + ?

Nagrade će uručiti predstavnici HKK Zrinjski Mostar po završetku turnira.