Kultura

Predstava "Šmizle" otvara vrata ovogodišnjih Dana Studentskog zbora

Detalji:

  • Datum:
  • Mjesto: Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove godine organizira tradicionalnu manifestaciju “Dani Studentskog zbora”, koja će sadržavati niz kulturnih, zabavnih, športskih i edukativnih sadržaja za sve posjetitelje, napose studente.

U okviru svečanosti otvaranja u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača u 19 sati bit će izvedena kazališna predstava "Šmizle".

Predstava “Šmizle” govori o šest žena iz prošlog stoljeća koje su, u ”kafani” od prije 30 godina, pjesmom i plesom odlučile promijeniti način življenja, odlučile ne biti podsjetnica na prošlo vrijeme i biti moderne žene koje nemaju muževe. One nemaju auto, kućnog ljubimca niti talenta, ali imaju BEND i jedni druge.

U predstavi glume Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Franka Matić, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Ulaz je slobodan, a ovim putem pozivamo sve da svojim dolaskom uveličaju otvaranje nama značajne manifestacije i uživaju u odličnoj predstavi. Vidimo se 10. ožujka u 19 sati!