Kultura

Predstava Quijotanje

Detalji:

  • Datum: -
  • Mjesto: Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru, Kneza Domagoja bb
  • Facebook

Quijotanje je autorski projekt ansambla predstave po tekstu Dragana Komadine. U predstavi igraju Jelena Kordić Kuret, Angela Bulum, Bojan Beribaka, Ivan Skoko, Nikolina Marić, Miro Barnjak, Velimir Pšeničnik Njirić i Igor Vidačković.

Autor teksta Dragan Komadina o repertoarskoj predstavi koja predstavljanja svojevrsno repertoarsko osvježenje i sadržava posebnu društveno-angažiranu dimenziju, u programskoj knjižici navodi:

"Quijotanje je i predstava o nužnosti samopouzdanja pojedinca i njegove (ne)moći da se ukaže na razne anomalije unutar duboko korumpiranog društva. Pametni mladi ljudi, moraju i mogu preispitivati odnose moći u sustavu stvorenom na nepotizmu i klijentelizmu. Kad ćete mijenjati svijet, ako ne sa sedamnaest godina? Šutnja vas već sutra vodi do autobuskog kolodvora. I karte u jednom smjeru."

Ulaznice za predstavu "Quijotanje" moguće je kupiti i rezervirati za građanstvo po cijeni od 10 KM, a za učenike, studente* i umirovljenike od 5 KM, na blagajni kazališta svakim radnim danom od 10 do 15 sati ili rezervirati: telefonom 063 317 348,
putem Facebook stranica Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK i e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

*Studenti mogu iskoristiti vaučere za besplatne ulaznice koji ih čekaju u prostorijama Studentskog zbora Mostar ili u Hrvatskom narodnom kazalištu u Mostaru.