Događaji

Tjedan zdravlja - dan tri

U trećem danu Tjedna zdravlja, Studentska sekcija za hitnu medicinu održati će radionicu prve pomoći pod nazivom „Prva pomoć u vrijeme pandemije COVID-19“. Radionica počinje u 17:00 sati, a možete je pratiti na ovoj poveznici: https://youtu.be/_1hedqJV4S8.

Kao što je već poznato Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira Tjedan zdravlja. U ponedjeljak 19. travnja je počeo Tjedan zdravlja  u kojem se posvećujemo temama tjelesnog i mentalnog zdravlja, te zdravlja okoliša.

Prvi dan Tjedna zdravlja proveli smo na dvije lokacije gdje smo mjerili tlak i šećer. Oko 400 ljudi se pridružilo akciji. Drugi dan Tjedna zdravlja proveli smo u online okruženju. Nutricionistkinja Nevena Ćorić održala nam je predavanje na temu „Kako čitati deklaracije na prehrambenim proizvodima i kako odabrati zdravi proizvod“. Na predavanju je sudjelovalo više od 40 studenata i ostalih zainteresiranih osoba.

Sutra Studentska sekcija za hitnu medicinu održava treću po redu radionicu naziva "Prva pomoć u vrijeme pandemije COVID-19". Radionicu možete pratiti i preko ovog linka: https://meet.google.com/vtz-iuwr-dho.