Događaji

Bonton naš svagdašnji !

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru organizira online radionicu o bontonu koji bi trebali koristiti svakodnevno. 

Poslovni, društveni i osobni uspjeh znatno ovisi o čovjekovoj sposobnosti da ljudima u svojoj okolini jasno priopći tko je, što je, što želi i u što vjeruje. (D. Carnegie)

Bilo da poslovni profesionalci komuniciraju u sobi za sastanke, tijekom posjeta nekoj stranoj zemlji ili u virtualnom okruženju, istraživanja pokazuju da njihov uspjeh mnogo više ovisi o "mekim vještinama", a ne o tehničkom znanju.

Cilj radionice je ukazati na značaj ključnih komunikacijskih vještina za ponašanje u svakodnevnom okruženju kao i za poslovne ljude kako bi unaprijedili svoje poslovanje. Poseban naglasak je na ključnim komunikacijskim vještinama neophodnim svim poslovnim ljudima koji u komunikaciji s kolegama, klijentima i drugim osobama u poslovnim odnosima, često predstavljaju prvi dojam o instituciji / poduzeću / ustanovi / udruzi. Opće je poznat kritični značaj prvog dojma koji bitno utječe na trenutnu, ali i kasniju (dugo)trajnu sliku poslovnog subjekta u javnosti.

Radionice će voditi doc. dr. sc. Ivona Čarapina-Zovko i doc. dr. sc. Ivana Primorac Bilaver.

Način na koji se ophodite i prezentirate sebe može ili stvoriti ili u trenu uništiti prvi dojam koji ostavljate, a koji je ključan za prihvaćanje u društvu ili poslovni uspjeh.

Dakle, kako svladati neizgovorena i nepisana pravila poslovanja i impresionirati potencijalne klijente i profesionalne istomišljenike?

Poveznica za online radionicu je: http://meet.google.com/qpy-sxtb-vsr.