Događaji

Završio Dan poezije

Dan poezije smo završili sinoć u caffe Index. Svoje radove nisu predstavili samo pobjednici, već i ostali studenti koji su sudjelovali u natjecanju. Tako smo mogli čuti još nekolicinu kratkih priča koje su nam uljepšale večer. Posebno hvala profesorici Tini Laco koja je cijelu večer bila voditelj programa.

Naša koordinatorica za kulturu Marija Bagarić je odradila odličan posao, te je našim studentima približila poeziju na svoj karakterističan način. Marija kaže: "Volim kulturu, a posebno poeziju. Kada sam postala koordinatorica za kulturu Studentskog zbora odmah mi je prvo palo na pamet da organiziram Dan poezije. Krenula sam raditi na tom, te odjednom imamo velik broj zainteresiranih studenata. Nisam očekivala to. Kada sam sastavila povjerenstvo za izbor najboljih radova, rekla sam im samo "sretno" jer posao koji će upravo odraditi je težak. Moramo izabrati 3 najbolja rada, a svaki rad je bio vrijedan nagrade." 

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru je iznimno ponosan na ovaj projekt koji su imali. Lijepo je vidjeti kada imate studente koji su zainteresirani, ali ne samo to, možemo se izjasniti kako oni žive za književnost. Čak je pobjednica Dana poezije Ema Tadić izjavila kako poeziju piše i čita od malih nogu.

Hvala svima koji su sudjelovali i ovaj dan učinili posebnim.

Studentski zbor će i dalje raditi na promicanju edukacije i kulture kod svojih studenata.

Kako smo se proveli sinoć možete vidjeti u galeriji.