Službeno

Održana javna tribina ''Gdje će ići mojih 10 KM?''

Gdje ide 10 KM studenata mostarskog Sveučilišta, koje godišnje uplaćuju Studentskom zboru, predstavljeno je na javnoj tribini održanoj na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Tribinu je predvodio predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.

Studentima je predstavljen rad i proračun Zbora kroz prošlu akademsku godinu, ali i plan i program za novu. Ponuđeni su im brojni tečajevi koji će se uskoro organizirati i predstavljeni svi članovi koji aktivno djeluju u ovoj organizaciji.

 

Marko Džoić je rekao kako je zadovoljan velikim odazivom studenata i dvosmjernom komunikacijom koju je potaknuo na tribini.

 

Studenti nam svojim pitanjima i prijedlozima svakodnevno pomažu u transparentom radu, što ne samo da poboljšava naš rad, nego i studentski život čini boljim, aktivnijim i lakšim“, izjavio je predsjednik.

 

Za vrijeme trajanja tribine bila je postavljena Info kutija gdje su se mogli anonimno ubaciti prijedlozi i ideje. Studentima koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati tribini bio je omogućen live prijenos na Facebook stranici Studentskog zbora.

 

Link na videozapis:

https://goo.gl/dwUpNv