Službeno

Natječaj

Predsjedništvo Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je I. radnoj sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za izbor:

  1. GRAFIČKOG DIZAJNERA/ICE

Za prijavu kandidati moraju dostaviti životopis, motivacijsko pismo te primjere dosadašnjih radova.

 

  1. KOORDINATORA/ICE ZA KULTURU

Za prijavu je potrebno poslati životopis, motivacijsko pismo, plan aktivnosti prema kojemu bi obavljao/la ovaj posao te kratki video uradak u kojem se kandidat/kinja treba predstaviti i objasniti zašto je baš on/a prava osoba za ovu funkciju.

 

  1. KOORDINATORA/ICE ZA TEČAJEVE

Osoba na ovoj funkciji imat će zadaću pripremanja i organiziranja tečajeva, a za prijavu je potrebno poslati životopis i motivacijsko pismo.

 

  1. KOORDINATORA/ICE ZA SPONZORE I PARTNERE

Osim životopisa i motivacijskog pisma, kandidati u prijavama moraju poslati kratki video uz objašnjenje kako bi obavljali ovaj posao i zašto su baš oni prava osoba za njega.

 

  1. KOORDINATORA/ICE ZA STUDENTE IZ REPUBLIKE HRVATSKE

Osoba na ovoj funkciji bit će veza između studenata iz Republike Hrvatske i Sveučilišta u Mostaru. U opis posla spada i boravak u uredu Studentskog zbora jednom tjedno zbog dostupnosti studentima iz RH. Kandidati trebaju poslati životopis i motivacijsko pismo.

 

Za prijavu kandidati trebaju dostaviti potrebni materijal na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a uz obvezne dokumente, mogu se priložiti i sve dodatne preporuke, dokumenti koji mogu pomoći pri budućem angažmanu.

Natječaj je otvoren od utorka, 19. prosinca 2017. godine i traje do srijede, 10. siječnja 2018. godine do ponoći. Mogućnost apliciranja imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru.

Kandidati koji ispune gore navedene uvjete bit će, po završetku natječaja, putem e-maila informirani o terminu razgovora za raspisani natječaj.