Službeno

Raspisan natječaj

Zbog novčanih ušteda koje je ostvario 17. saziv Studentskog zbora, raspisuje se natječaj za financiranje projekata koji su od značaja za studente, Sveučilište i društvo, koji doprinose kvaliteti studentskog standarda te promiču Zbor i Sveučilište. Natječaj je otvoren do utorka, 10. listopada 2017. godine.

Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog Zbora od 10 do 13 sati te poslati kopiju u elektronskom obliku na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenim web stranicama Zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate Natječaja u roku od 3 dana od objave.
Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilišnoj razini, koji u akademskoj 2016./2017. godini nisu aplicirali na projektne natječaje Studentskoga zbora, ili su aplicirali, a nisu ostvarili novčana sredstva.


Pri aplikaciji je obvezno priložiti:
• Obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge; obrazac B i obrazac C (preuzeti sa službenih web stranica Studentskog zbora - http://studentskizbor.ba/index.php/docs/obrasci-za-projekte)
• Presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta / predsjednika Udruge,
• Potvrda o registraciji udruge,
• Studenti pojedinci kratki životopis, udruge program djelovanja.
• Uz obvezne dokumente dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavnja projekta.


Napominjemo, Studentski zbor neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2016. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta.