DODIJELJENE POTVRDNICE ZA ZAVRŠENE TEČAJEVE

Dodjela potvrdnica studentima koji su uspješno završili besplatne tečajeve Studentskog zbora i zahvalnica voditeljima tečajeva održana je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Nazočnim studentima obratili su se predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić, prof. Ivica Petrović koji je predstavljao Lingua plus te voditeljica OSD ispitnog centra za njemački jezik Magdalena Ramljak.

„Nakon završetka Sveučilišne malonogometne lige, priveli smo kraju naš najveći i najznačajniji projekt, besplatne tečajeve za studente. Čestitam svim polaznicima koji su bili uporni i završili tečajeve koje su izabrali, a ovim putem bih želio zahvaliti svim predavačima koji su nam pomogli u realizaciji projekta, kao i našim partnerima Lingui plus i OSD ispitnom centru za njemački jezik“, izjavio je Marko Džoić.

 

U ponudi je ove godine bilo 11 tečajeva: ples, AutoCad, francuski jezik, znakovni jezik, talijanski jezik, njemački jezik, engleski jezik, ruski jezik, španjolski jezik, informatika i tečaj programiranja, a sudjelovalo je približno 600 studenata.