RASPISAN NATJEČAJ ZA FINANCIRANJE STUDENTSKIH PROJEKATA

XVIII. Saziv Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru na svojoj je V. radnoj sjednici donio odluku o raspisivanju natječaja za financiranje studentskih projekata sukladno novom Pravilkniku o financiranju studentskih projekata. Projekt za koji se traži financijska potpora mora imati značaj za studente Sveučilišta u Mostaru, Studentski zbor, ali i za Svečilište. Sami projekti moraju biti takvi da doprinose kvaliteti studentskog standarda promičući Zbor i Sveučilište.

Natječaj je otvoren od 15.  ožujka do 21. ožujka 2018. godine.

Aplikacije je potrebno dostaviti u Ured Studentskog Zbora od 10 do 14 sati te poslati kopiju u elektronskom obliku na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Privremeni i konačni rezultati bit će objavljeni na službenim web stranicama Zbora te na službenoj Facebook stranici. Koordinator projekta može uložiti žalbu putem e-maila na privremene rezultate Natječaja u roku od tri dana od objave.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju studenti Sveučilišta u Mostaru, podružnice Studentskog zbora na ustrojbenim jedinicama, studentske udruge te skupine studenata koji djeluju na Sveučilišnoj razini, koji u akademskoj 2017./2018. godini nisu aplicirali na projektne natječaje Studentskoga zbora, ili su aplicirali, a nisu ostvarili novčana sredstva.

Pri aplikaciji je obvezno priložiti:

  • Obrazac A1 za pojedince ili obrazac A2 za udruge; obrazac B i obrazac C (preuzeti sa službenih web stranica Studentskog zbora - http://studentskizbor.ba/index.php/docs/obrasci-za-projekte),
  • Presliku prve stranice indeksa koordinatora projekta / predsjednika Udruge,
  • Potvrda o registraciji udruge,
  • Studenti pojedinci kratki životopis, a udruge program djelovanja.
  • Uz obvezne dokumente dozvoljeno je priložiti sve što može ići u korist prepoznavnja projekta.

 

Napominjemo,  Studentski zbor neće financirati projekte koji nisu izvršili evaluaciju sredstava iz 2017. godine, kao ni nabavu nastavne opreme i pomagala, odlazak na stručne i športske događaje u okviru nastave, projekte pristigle izvan roka propisanog u ovom natječaju, projekte s nepotpunom ili krivom dokumentacijom te projekte podnesene od strane pojedinaca ili udruga izvan Sveučilišta.